Winkelwagen

Eigen verenigingskleding


Met het aanbieden van een eigen custom made kledinglijn biedt VomaSports een uniek concept aan voor iedere sportvereniging. 

Bij VomaSports vinden wij dat iedere sporter (amateurs en professionals) recht heeft op een eigen kledinglijn met een geweldige uitstraling.
Dat is de reden dat wij een uniek concept hebben ontwikkeld, waarbij wij een geheel eigen kledinglijn voor uw sportvereniging kunnen ontwerpen en fabriceren.


Voordelen eigen kledinglijn bij VomaSports:
* Professionele uitstraling
* Geweldige kwaliteit
* Leveringen met kleine aantallen mogelijk. Dit is ideaal voor nabestellingen.
* Kleding kan in lengte van jaren hetzelfde blijven, omdat de kleding niet uit een catalogus verdwijnt.
* Gehele sportvereniging loopt er na loop van tijd hetzelfde bij


Inmiddels hebben wij al een aantal sportverenigingen voorzien van een geheel eigen kledinglijn. Dit betekend dat er al een aantal sportvereniging op dit moment in kleding met een eigen design sporten.
Een belangrijk voordeel hiervan is dat de kleding in lengte van jaren na besteld kan worden. Heeft u na drie jaar bijvoorbeeld nog 4 nieuwe shirts voor een team nodig dan zullen deze, in tegenstelling tot standaard merken, nog steeds te bestellen zijn.
Wel kunnen er altijd wijzingen aan de tenues worden aangebracht indien de vereniging hier zelf om vraagt.

Doordat wij ook kleine aantallen kunnen leveren, is het ook voor kleine sportverenigingen mogelijk om een eigen unieke kledinglijn te ontwikkelen in samenwerking met VomaSports.

VomaSports beschikt over een eigen ontwerp team waardoor wij uw kledinglijn in overleg met de vereniging kunnen ontwerpen. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen productie team, welke er op toezien dat de materialen van de hoogste kwaliteit zijn. Voordat de kleding de fabriek verlaat zal er nog een grondige kwaliteitscontrole volgen.


Wij kunnen voor alle sporten een eigen unieke kledinglijn ontwikkelen en fabriceren:
* Voetbal
* Volleybal
* Handbal
* Basketbal
* Korfbal
* Hockey
* Wielrennen
* Hardlopen/running
* Schaatsen
* Roeien

Staat uw sport hier niet tussen? Vraag dan even naar de mogelijkheden. De kans is zeer groot dat wij ook voor uw sportvereniging een unieke kledinglijn kunnen ontwerpen en fabriceren.